Zapperek és tartozékaik

Bármelyik zapper készülék megrendelése esetén a szállítás INGYENES (csak Magyarországon belül!).

Csak olyan zapperek találhatók meg kínálatunkban, amelyek használatában és forgalmazásában komoly tapasztalatunk van, így mindenkinek tudunk segíteni a számára megfelelő készülék kiválasztásában.

Tanácsadás készülékeinkkel, könyveinkkel és más termékeinkkel kapcsolatban (több mint 20 év tapasztalat alapján). Szívesen segítünk a döntéshozatalban. Ha bizonytalan vagy, akkor telefonon (+36305917093) vagy e-mailben (leviter@leviter.hu) tudunk tanácsokkal szolgálni. Készülékeinket nagyon egyszerű használni, ezzel együtt nyugodtan hívj, ha bármi kérdésed lenne velük kapcsolatban. (Sokan nem emelik fel a telefont, nem mernek kérdezni. Nálunk nincs rossz vagy felesleges kérdés, várjuk hívásod.)

Termékeink megrendelhetők honlapunkon keresztül, de telefonon (+36305917093) vagy e-mailben (leviter@leviter.hu) is le lehet adni nekünk a rendelést (a szükséges adatok ehhez: név, cím, telefonszám, megrendelt termékek, megjegyzés). Törekedtünk arra, hogy webshopunk egyszerűen használható legyen, így egy megrendelést akár 2-3 perc alatt le tud adni egy átlag számítógépes felhasználó.

Kosár

hulda_Clark_konyvek

Keresd Dr. Clark magyarul megjelent könyveit kínálatunkban.

Állandó kedvezményeink:

Saját kiadású könyveinket a bolti árnál 20-50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg tőlünk.

Bármelyik zapper készülék megrendelése esetén a szállítás INGYENES (csak Magyarországon belül!).