Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Multifrekvenciás Zapper

55.000 Ft

A zapper az elem behelyezése után egyből használható, az üzembe helyezése mindössze 1-2 perc.

5 év garancia!

A készülék a Dr. Hulda R. Clark “Meggyógyulhatsz” című könyvében leírt elvek alapján működik, azonban a technikai kivitelezése jobb, korszerűbb a könyvben is ismertetett készülékénél. Egy állandó frekvencia helyett különböző frekvenciák váltják egymást gyors egymásutánban, ebből ered a készülék neve is: “multifrekvenciás”.

A doboz tartalma: Multifrekvenciás Zapper, kábel, 2 db rézelektróda, 1 db 9V-os elem, magyar nyelvű használati útmutató, műanyag szállítódoboz

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

A készülék 26 egymást követő frekvenciát generál 10 kHz és 41 kHz között. Mindegyik frekvencia 0,3 másodpercig tart, és így összesen 7,8 másodperces szakaszokból áll a 7 perces kezelés. Egy ilyen többfrekvenciájú eljárás a tapasztalatok szerint gyorsabb, és szélesebb hatással bír, mint egyetlen állandó frekvencia, amely szintén egyes harmonikus frekvenciákból hozza létre konstans spektrumát.

Tulajdonságok

 • A létrehozott áramimpulzus frekvenciája nem állandó, hanem folyamatosan változik. Összesen 26 frekvencia jön létre kb. 10 kHz és 41 kHz közötti tartományban.
 • Egyszerű használat mindössze egy gomb segítségével.
 • Esetleges érzékenység esetén fokozatmentesen csökkenthető a feszültségi szint 2% és 100% közé.
 • A zöld kontroll-lámpa csak akkor kezd el villogni, ha az elektródák már kézben vannak, és az áram folyik.
 • A funkciók optikai és akusztikai ellenőrzése.
 • A kezelés időtartamát a készülék méri, és 7 perc után egy figyelmeztető hang kíséretében automatikusan kikapcsol.
 • Az elektródák rövidzárlatakor a készülék egy figyelmeztető hang kíséretében automatikusan kikapcsol.
 • Az elemfeszültség folyamatos ellenőrzés alatt van.
 • A készüléket egy 9V-os, kereskedelemben kapható elem (lehetőleg alkáli-mangán) működteti.
 • Csiszolt sárgarézből készült levehető kézi elektródák.
 • A tároláshoz és szállításhoz műanyag doboz hozzáillő, kopásálló betéttel.

Állattartóknak, állatorvosoknak:

A Multifrekvenciás Zapperhez tartozékként kaphatók olyan felcsatolható, fémfelületű mandzsetták, amelyek lehetővé teszik a zapper áramimpulzusainak kevés veszteséggel járó alkalmazását állatokon. Ezek a mandzsetták kétféle méretben kaphatók (kisebb állatok számára - pl. macskáknak és kutyáknak -, és nagyobbaknak - pl. lovaknak vagy teheneknek). Ezeket egyszerűen rá kell csatlakoztatni a kézi elektródák helyére.

(A lehető legjobb áramfolyás érdekében állatokon a mandzsetta alatt lévő szőrt jól be kell nedvesíteni. Ha a vízben előtte feloldunk egy kis sót, akkor tovább növelhető a vezetési képesség.)

Érdekelhetnek még…