Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Egy kis segítség:

A tisztítókúrákhoz kapcsolódó kivonatok letölthetőek pdf formátumban:

Tisztítókúrák, táplálékkiegészítők

A Clark-terápiához kapcsolódó tisztítókúrák, vitaminok és táplálékkiegészítők forgalmazásával ugyan nem foglalkozunk, információt viszont szívesen adunk ezekről a készítményekről. Ezeket a termékeket közvetlenül a Dr. Clark Zentrumtól lehet megrendelni. Ők egy nagyon korrekt és gyors svájci cég, akik egy hollandiai leányvállalatukon keresztül vámmentesen küldik e termékeket Magyarországra. A készítményeik garantáltan szennyeződésmentesek (erre a gyártó garanciát is vállal), mi is többször teszteltük/teszteltettük őket Magyarországon, hogy ezt ellenőrizzük, és a tesztek minden alkalommal a készítmények tisztaságát bizonyították.

A Dr. Clark Zentrum elérhetőségei:

Dr. Clark Zentrum
Bielstrasse 12
CH-3053 Münchenbuchsee

Honlap, online rendelés:
www.drclark.com

E-mail: info@drclark.com
Tel.: 0041/318683131

Rendeléseket feladni a legegyszerűbben a honlapon található webshopon keresztül vagy egy egyszerű e-mailben lehet. A rendeléshez minimális nyelvtudás (a honlap egyelőre csak angol, német, spanyol, francia és olasz nyelven érhető el) és egy dombornyomott bankkártya szükséges (pl. Visa Classic), mert ezzel lehet a rendeléseket a legolcsóbban és leggyorsabban lebonyolítani.

Akinek nincs ilyen bankkártyája, de van lakossági bankszámlája, annak ajánlott kiváltani egy ilyen bankkártyát, mert: - az éves díja csak kb. 5.000 Ft, és ezért az összegért a bankok általában ingyenes utasbiztosítást is adnak mellé - a bankkártyával történő elektronikus fizetés költségmentes, ezért a kártya kiváltásának összege akár már egy rendelésnél is megtérülhet (lehetőség van banki átutalással való fizetésre is, ez azonban néhány ezer forintba kerül, és jóval bonyolultabb, mint a bankkártyával való fizetés)

A kiszállítást tőlük általában a GLS futárszolgálat végzi, a szállítási díj a csomag súlyától és értékétől függetlenül egységesen mindössze kb. 3.000 Ft.

hulda_Clark_konyvek

Keresd Dr. Clark magyarul megjelent könyveit kínálatunkban.

Zapperek