Egy kis segítség:

A tisztítókúrákhoz kapcsolódó kivonatok letölthetőek pdf formátumban:

Tisztítókúrák, táplálékkiegészítők

A Clark-terápiához kapcsolódó tisztítókúrák, vitaminok és táplálékkiegészítők forgalmazásával ugyan nem foglalkozunk, információt viszont szívesen adunk ezekről a készítményekről. Ezeket a termékeket közvetlenül a Dr. Clark Zentrumtól lehet megrendelni. Ők egy nagyon korrekt és gyors svájci cég, akik egy hollandiai leányvállalatukon keresztül vámmentesen küldik e termékeket Magyarországra. A készítményeik garantáltan szennyeződésmentesek (erre a gyártó garanciát is vállal), mi is többször teszteltük/teszteltettük őket Magyarországon, hogy ezt ellenőrizzük, és a tesztek minden alkalommal a készítmények tisztaságát bizonyították.

A Dr. Clark Zentrum elérhetőségei:

Dr. Clark Zentrum
Bielstrasse 12
CH-3053 Münchenbuchsee

Honlap, online rendelés:
www.drclark.com

E-mail: info@drclark.com
Tel.: 0041/318683131

Rendeléseket feladni a legegyszerűbben a honlapon található webshopon keresztül vagy egy egyszerű e-mailben lehet. A rendeléshez minimális nyelvtudás (a honlap egyelőre csak angol, német, spanyol, francia és olasz nyelven érhető el) és egy dombornyomott bankkártya szükséges (pl. Visa Classic), mert ezzel lehet a rendeléseket a legolcsóbban és leggyorsabban lebonyolítani.

Akinek nincs ilyen bankkártyája, de van lakossági bankszámlája, annak ajánlott kiváltani egy ilyen bankkártyát, mert: – az éves díja csak kb. 5.000 Ft, és ezért az összegért a bankok általában ingyenes utasbiztosítást is adnak mellé – a bankkártyával történő elektronikus fizetés költségmentes, ezért a kártya kiváltásának összege akár már egy rendelésnél is megtérülhet (lehetőség van banki átutalással való fizetésre is, ez azonban néhány ezer forintba kerül, és jóval bonyolultabb, mint a bankkártyával való fizetés)

A kiszállítást tőlük általában a GLS futárszolgálat végzi, a szállítási díj a csomag súlyától és értékétől függetlenül egységesen mindössze kb. 3.000 Ft.

hulda_Clark_konyvek

Keresd Dr. Clark magyarul megjelent könyveit kínálatunkban.

Zapperek