Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Örömmel vesszük, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Ha kérdésed van kiadványainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban, küldj nekünk üzenetet vagy add meg telefonszámod – szívesen visszahívunk.

Szeretettel:

Cserkúthy Balázs
ügyvezető
Leviter Kft.

7 + 11 =

Röviden a Leviterről…

A Levitert 2003-ban azért hoztuk létre, hogy a kiadó tulajdonosai által már (és a világ nagy részén évek óta) ismert gyógymódokat a magyar olvasók számára is elérhetővé tegye. Az első ilyen, általunk közvetített terápia az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark nevéhez fűződik. Az ő kutatásainak eredményei immár Magyarországon is egyre ismertebbek, a magyar természetgyógyászok többsége kedveli és alkalmazza is praxisában a Clark-terápia elemeit.

A világon emberek százezrei köszönhetik Dr. Clarknak és módszereinek gyógyulásukat vagy betegségük tüneteinek enyhülését. Ezeknek az eljárásoknak a többsége otthon is kivitelezhető, hiszen Hulda R. Clark leglényegesebb üzenete az öngyógyításra való ösztönzés.

A Leviter megalapításának ötletéhez személyes tapasztalatok vezettek minket, hiszen Dr. Clark módszereit évek óta mi is eredményesen alkalmazzuk saját magunkon és családtagjainkon. A Meggyógyulhatsz és A rák megelőzése és gyógymódja című könyvek megjelentetésével, illetve a Clark-terápiához kapcsolódó készülékek, tisztítókúrák és táplálékkiegészítők forgalmazásával egy új lehetőséget szeretnénk adni gyógyítóknak és gyógyulni vágyóknak a különböző betegségek megelőzéséhez, felismeréséhez és gyógyításához.

Míg Hulda Clark gyógymódja a betegségek testi okaival foglalkozik, addig A Gyógyító Kód a lelki okok kezelésére és megszüntetésére fókuszál.

Tapasztalataink és az olvasóinktól származó visszajelzések alapján javasoljuk, hogy mind a Clark-terápiával, mind pedig A Gyógyító Kóddal ismerkedj meg, hogy az élet megszeretésén keresztül meggyógyulj, és egy minél boldogabb, teljesebb életet tudj élni.

Mi ehhez megadjuk a megfelelő információkat, de a döntés és a cselekvés a tied.
Ha megvan a szándékod a gyógyulásra és a változtatásra, olvasd el könyveinket, illetve keress bennünket – ha tudunk, segítünk. Az általunk kiadott könyvekben lévő információk tapasztalatokon alapulnak, többszörösen kipróbált és működő tudások – használd hát őket.

Szeretettel:

Cserkúthy Balázs
ügyvezető

Leviter Kft.

A Szeretetkód weboldala

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, és értesülj a lehető leghamarabb akcióinkról, újdonságainkról és más híreinkről!

GIFT-CARD-LEVITERA feliratkozásért cserébe elküldjük ajándékba A Gyógyító Kód című könyvben csak megemlített, de ott nem szereplő megerősítő mondatokat, az Igazságközpontú Állításokat, amelyek segítségével még hatékonyabban lehet alkalmazni A Gyógyító Kódot, illetve könnyebben meg tudsz szabadulni a tévhiteidtől, önkorlátozó hiedelmeidtől. A továbbiakban pedig még több ajándékot és bónuszt kapsz tőlünk, illetve jelentős kedvezményeket is igénybe vehetsz nálunk.