Örömmel vesszük, ha felveszed velünk a kapcsolatot.

Ha kérdésed van kiadványainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban, küldj nekünk üzenetet vagy add meg telefonszámod – szívesen visszahívunk.

Szeretettel:

Cserkúthy Balázs
ügyvezető
Leviter Kft.

9 + 8 =

Röviden a Leviterről…

A Levitert 2003-ban azért hoztuk létre, hogy a kiadó tulajdonosai által már (és a világ nagy részén évek óta) ismert gyógymódokat a magyar olvasók számára is elérhetővé tegye. Az első ilyen, általunk közvetített terápia az amerikai biofizikusnő, Hulda R. Clark nevéhez fűződik. Az ő kutatásainak eredményei immár Magyarországon is egyre ismertebbek, a magyar természetgyógyászok többsége kedveli és alkalmazza is praxisában a Clark-terápia elemeit.

A világon emberek százezrei köszönhetik Dr. Clarknak és módszereinek gyógyulásukat vagy betegségük tüneteinek enyhülését. Ezeknek az eljárásoknak a többsége otthon is kivitelezhető, hiszen Hulda R. Clark leglényegesebb üzenete az öngyógyításra való ösztönzés.

A Leviter megalapításának ötletéhez személyes tapasztalatok vezettek minket, hiszen Dr. Clark módszereit évek óta mi is eredményesen alkalmazzuk saját magunkon és családtagjainkon. A Meggyógyulhatsz és A rák megelőzése és gyógymódja című könyvek megjelentetésével, illetve a Clark-terápiához kapcsolódó készülékek, tisztítókúrák és táplálékkiegészítők forgalmazásával egy új lehetőséget szeretnénk adni gyógyítóknak és gyógyulni vágyóknak a különböző betegségek megelőzéséhez, felismeréséhez és gyógyításához.

Míg Hulda Clark gyógymódja a betegségek testi okaival foglalkozik, addig A Gyógyító Kód a lelki okok kezelésére és megszüntetésére fókuszál.

Tapasztalataink és az olvasóinktól származó visszajelzések alapján javasoljuk, hogy mind a Clark-terápiával, mind pedig A Gyógyító Kóddal ismerkedj meg, hogy az élet megszeretésén keresztül meggyógyulj, és egy minél boldogabb, teljesebb életet tudj élni.

Mi ehhez megadjuk a megfelelő információkat, de a döntés és a cselekvés a tied.
Ha megvan a szándékod a gyógyulásra és a változtatásra, olvasd el könyveinket, illetve keress bennünket – ha tudunk, segítünk. Az általunk kiadott könyvekben lévő információk tapasztalatokon alapulnak, többszörösen kipróbált és működő tudások – használd hát őket.

Szeretettel:

Cserkúthy Balázs
ügyvezető

Leviter Kft.

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, és értesülj a lehető leghamarabb akcióinkról, újdonságainkról és más híreinkről!

GIFT-CARD-LEVITERA feliratkozásért cserébe elküldjük ajándékba A Gyógyító Kód című könyvben csak megemlített, de ott nem szereplő megerősítő mondatokat, az Igazságközpontú Állításokat, amelyek segítségével még hatékonyabban lehet alkalmazni A Gyógyító Kódot, illetve könnyebben meg tudsz szabadulni a tévhiteidtől, önkorlátozó hiedelmeidtől. A továbbiakban pedig még több ajándékot és bónuszt kapsz tőlünk, illetve jelentős kedvezményeket is igénybe vehetsz nálunk.