Állandó kedvezményeink:

Saját kiadású könyveinket a bolti árnál 20-50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg tőlünk.

Bármelyik zapper készülék megrendelése esetén a szállítás INGYENES (csak Magyarországon belül!).

Rendelési tudnivalók

Kiadványainkat és termékeinket honlapunkon keresztül, valamint e-mailben és telefonon rendelheted meg.

Rendelési módok

Megrendelésed le tudod adni:

 • A webáruházunkon keresztül, a megrendelési űrlap kitöltésével és elküldésével.
 • E-mailben: leviter@leviter.hu
 • Telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül (8.00-17.00 között): 06305917093.

Fizetési lehetőségek

 • Bankkártyás fizetés: A megrendelt termék értékét és a szállítás díját a Felhasználó közvetlenül kiegyenlítheti a bankkártyájával az OTP SimplePay fizetési módjával. Válassza a SimplePay bankkártyás fizetési módot, majd a rendszer átirányítja a fizetéshez az OTP SimplePay oldalára, és az oldal kérésének megfelelően adja meg a fizetéshez használni kívánt kártya adatait.
 • Banki előreutalás. A megrendelt termék értékét és a szállítás díját közvetlenül és előre a bankszámlánkra is lehet banki átutalással befizetni a rendelés sorszámának közleményben való feltüntetése mellett. Számlatulajdonos: HoMe Kreatíva Kft., bankszámlaszám: Erste Bank: 11600006-00000000-98935015. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A rendelés feldolgozása az összeg Szolgáltató bankszámlájára történő kiegyenlítése után kezdődik meg.
 • Utánvételes fizetés. A megrendelt termékek árát, a szállítás költségét és az utánvétel díját egy összegben, a kézbesítőnél kell kiegyenlíteni az utánvételes fizetési mód választása esetén. Utánvételes rendelés esetén a díj minden esetben +450 Ft (áfával) kezelési költséggel egészül ki, ezt a díjat a rendszer automatikusan hozzászámítja a végösszeghez. A fizetendő végösszeget a megrendelés összesítője, illetve a visszaigazoló levél tartalmazza. A futárszolgálat a csomagot csak az összeg kiegyenlítése után adja át.

Ha külföldre kéred a csomagot, akkor csak bankkártyás fizetési módot fogadunk el, nincs lehetőség utánvétre vagy banki átutalásos fizetésre.

Szállítási információk

A kosár és a pénztár oldalon Felhasználó kiválaszthatja a szállítási módot is (a kis kijelölő ikon segítségével), így láthatja a rendelés szállítási díjjal növelt végösszegét. A Szolgáltató a szállítást logisztikai partnerén keresztül a GLS és az MPL futárszolgálattal végzi. A szállítási költségek az alábbiakban meghatározott módon alakulnak.

 • GLS házhozszállítás (kivéve külföld)
  • Fizetési módok: bankkártyás fizetés, előreutalás, utánvételes fizetés. Kézbesítés: munkanapokon általában 8.00–20.00 óra közötti időszakban a futárszolgáltatás kapcsolatfelvétele alapján.
  • Díja: 1790 Ft
  • Ingyenes szállítás: Ha kosár tartalmazza valamelyik Zapper, illetve Miolite fényterápiás készüléket, ez az opció automatikusan jóváíródik.
  • A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-18 óra között történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük. Kizárólag abban az esetben rendelje meg a terméket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén azok újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
 • MPL házhozszállítás (kivéve külföld).
  • Fizetési módok: bankkártyás fizetés, előreutalás. Kézbesítés: munkanapokon általában 8.00–20.00 óra közötti időszakban a futárszolgáltatás kapcsolatfelvétele alapján.
  • Díja: 1990 Ft.
  • Ingyenes szállítás: Ha kosár tartalmazza valamelyik Zapper, illetve Miolite fényterápiás készüléket, ez az opció automatikusan jóváíródik.
  • Amennyiben nem tartózkodik otthon, a posta alkalmazottja értesítést hagy a küldemény érkezéséről. Ebben az esetben a csomagot az értesítőn megadott postahivatalban veheti át. A házhoz szállítás díja a megrendelt termék árától és a csomag súlyától függ. A csomag minden esetben tartalmazza a megrendelő nevére kiállított számlát és a védőcsomagolásban lezárt terméket.
 • GLS CsomagPontra szállítás:
  • Fizetési módok: bankkártyás fizetés, előreutalás. A csomagot a Felhasználó megfelelő helyen és időben, az ország 200 településének több mint 2000 pontján átveheti.  Az adott GLS CsomagPontot Felhasználó a pénztár oldalon tudja megadni: legördülő választó segítségével ki tudja választani a legmegfelelőbb GLS CsomagPontot vagy a megjelenő térkép alapján kiválaszthatja azt. A GLS futárszolgálat a kiválasztott GLS CsomagPontba szállításkor értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Felhasználó az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheti a küldeményt, figyelembe véve az adott Csomagpont átvevőhely nyitvatartási idejét. Díja: 1290 Ft.
  • (Ingyenes szállítás: Ha kosár tartalmaz zapper készüléket. Ez az opció automatikusan jóváíródik.)
 • MPL CsomagPontra szállítás:
  • Fizetési módok: bankkártyás fizetés, előreutalás.
  • A csomagot a Felhasználó megfelelő helyen és időben, az ország több mint 2500 postapontján és automatájában átveheti.  Az adott MPL CsomagPontot Felhasználó a pénztár oldalon tudja megadni: legördülő választó segítségével ki tudja választani a legmegfelelőbb MPL CsomagPontot vagy a megjelenő térkép alapján kiválaszthatja azt. Az MPL futárszolgálat a kiválasztott MPL CsomagPontba szállításkor értesítőt küld a címzettnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Felhasználó az értesítés után 5 munkanapon belül bármikor átveheti a küldeményt, figyelembe véve az adott Csomagpont átvevőhely nyitvatartási idejét. Díja: 990 Ft.
  • (Ingyenes szállítás: Ha kosár tartalmaz zapper készüléket. Ez az opció automatikusan jóváíródik.)
 • Külföldi házhozszállítás:
  • A Szolgáltató vállalja a csomag kiszállítását külföldre, az Európai Unió területén belülre. Fizetési mód: bankkártyás fizetés. Külföldi szállítás esetén a rendelés csomagpontra nem kérhető. A kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi.
  • Díja szállítási zónánként változó:
 1. ZÓNA: Ausztria, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovénia, Szlovákia. – Szállítási díj: 5000 Ft.
 2. ZÓNA: Belgium, Bulgária, Hollandia,Lengyelország, Luxemburg, Németország – Szállítási díj: 6000 Ft.
 3. ZÓNA: Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország – szállítási díj: 9500 Ft
 4. ZÓNA: Finnország, Görögország, Portugália, Spanyolország, Svédország – szállítási díj: 14990 Ft

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, átvételkor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni a csomagot, és a termékeken észlelt esetleges sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

 

Kosár