Hulda Regehr Clark

Hulda Regehr Clark Kanadában, a Saskatchewan Egyetem biológia szakán kezdte meg tanulmányait, ahol elnyerte a Bölcsészettudományok Doktora, Magna Cum Laude és a Bölcsészettudományok Magisztere címeket. Tanulmányait a McGill Egyetemen folytatta, majd a Minnesotai Egyetemre járt, ahol biofizikát és sejtfiziológiát tanult. 1958-ban a fiziológia doktorává avatták. 1979-ben otthagyta a kormány által támogatott kutatásokat, és magántanácsadóként dolgozott.

Zapperek

A Clark-terápia

Dr. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeink testi okai a különböző kórokozók/élősködők (vírusok, baktériumok, gombák, férgek, stb…) és a szennyező anyagok. Ezeknek a kimutatására feltalált egy, az emberi test átvizsgálására alkalmas készüléket, a Syncrometert. Hulda Clark nevéhez fűződik egy másik bioelektronikai készülék, a Zapper kifejlesztése is. Ezekről a készülékekről részletes leírás olvasható a kutatónő Meggyógyulhatsz és A rák megelőzése és gyógymódja című könyveiben.

A Clark-terápia két legfontosabb eleme az élősködők kiirtása, valamint a szennyező anyagok eltávolítása szervezetünkből. A terápia során ki kell irtani magunkból a különböző kórokozókat, valamint el kell távolítani testünkből a szennyező anyagokat (és megállítani ezeknek a további bejutását a szervezetünkbe). Ha ezt megtesszük, akkor öngyógyító folyamataink beindulnak, és nagyon valószínű, hogy testünk meg tudja gyógyítani saját magát.

A kutatónő legfontosabb üzenete az öngyógyításra való ösztönzés, melyhez rengeteg információ található a Meggyógyulhatsz és A rák megelőzése és gyógymódja című könyvekben.

Ennek a honlapnak nem célja egészségügyi problémák orvoslása. A honlapon szereplő információk nem orvosi tanácsként vagy ahelyett szolgálnak, ilyen tanácsért forduljon orvosához. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a honlapon található információk és tanácsok közül mit fogad el, és alkalmaz saját magán vagy terapeutaként másokon.

hulda_Clark_konyvek

Keresd Dr. Clark magyarul megjelent könyveit kínálatunkban.