Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Hulda Regehr Clark

Hulda Regehr Clark Kanadában, a Saskatchewan Egyetem biológia szakán kezdte meg tanulmányait, ahol elnyerte a Bölcsészettudományok Doktora, Magna Cum Laude és a Bölcsészettudományok Magisztere címeket. Tanulmányait a McGill Egyetemen folytatta, majd a Minnesotai Egyetemre járt, ahol biofizikát és sejtfiziológiát tanult. 1958-ban a fiziológia doktorává avatták. 1979-ben otthagyta a kormány által támogatott kutatásokat, és magántanácsadóként dolgozott.

Zapperek

A Clark-terápia

Dr. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeink testi okai a különböző kórokozók/élősködők (vírusok, baktériumok, gombák, férgek, stb…) és a szennyező anyagok. Ezeknek a kimutatására feltalált egy, az emberi test átvizsgálására alkalmas készüléket, a Syncrometert. Hulda Clark nevéhez fűződik egy másik bioelektronikai készülék, a Zapper kifejlesztése is. Ezekről a készülékekről részletes leírás olvasható a kutatónő Meggyógyulhatsz és A rák megelőzése és gyógymódja című könyveiben.

A Clark-terápia két legfontosabb eleme az élősködők kiirtása, valamint a szennyező anyagok eltávolítása szervezetünkből. A terápia során ki kell irtani magunkból a különböző kórokozókat, valamint el kell távolítani testünkből a szennyező anyagokat (és megállítani ezeknek a további bejutását a szervezetünkbe). Ha ezt megtesszük, akkor öngyógyító folyamataink beindulnak, és nagyon valószínű, hogy testünk meg tudja gyógyítani saját magát.

A kutatónő legfontosabb üzenete az öngyógyításra való ösztönzés, melyhez rengeteg információ található a Meggyógyulhatsz és A rák megelőzése és gyógymódja című könyvekben.

Ennek a honlapnak nem célja egészségügyi problémák orvoslása. A honlapon szereplő információk nem orvosi tanácsként vagy ahelyett szolgálnak, ilyen tanácsért forduljon orvosához. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a honlapon található információk és tanácsok közül mit fogad el, és alkalmaz saját magán vagy terapeutaként másokon.

hulda_Clark_konyvek

Keresd Dr. Clark magyarul megjelent könyveit kínálatunkban.