Zapper K 100

42.000 Ft

A legnépszerűbb modell Magyarországon. A zapper az elem behelyezése után egyből használható, az üzembe helyezése mindössze 1-2 perc.

2 év garancia!

A Zapper egy kompakt impulzusgenerátor, amelyet egy 9 voltos elem működtet, és amely kizárólag pozitív tartományba eső frekvenciák használatával működik. A tapasztalatok szerint leginkább bevált kezelés egy napi 61 perces program lefuttatása (7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés – 20 perc szünet – 7 perc zeppelés). Ebből a zeppelés az aktív szakasz, a 20 perces szünetek alatt nem bocsát ki jelet a készülék.

A doboz tartalma: Zapper K 100, kábel, 2 db tépőzáras elektróda/mandzsetta, 1 db 9V-os elem, magyar nyelvű használati útmutató, műanyag szállítódoboz

Készleten

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A Zapper K 100 tulajdonságai

A német gyártmányú Zapper K 100 a Meggyógyulhatsz – A betegségek valódi okai és gyógymódjai című könyvben is ismertetett készüléknek egy sokkal modernebb, továbbfejlesztett változata. Főbb jellemzői:

  • A Hulda R. Clark által ismertetett és javasolt 61 perces kezelés (7-20-7-20-7) gyárilag be van programozva, így önnek nem szükséges a készüléket állandóan be- és kikapcsolnia. A program lejártát a készülék jelzi. A 61 perces program mellett a Zapper K100 folyamatos üzemmódban is használható.
  • Kicsi, praktikus kivitel, bárhol viselhető készülék (2,5 x 6 x 11 cm).
  • Rendkívül jól vezető elektródák.
  • Megbízható, intelligens elektronika, egyszerű kezelhetőség.
  • Egy figyelmeztető hang jelzi, ha az elektródák és a bőr nem megfelelően érintkeznek.
  • 2 év garancia.

A Zapper K 100 kizárólagos Magyarországi importőre a Leviter Kft.

Hogyan kell használni a Zapper K 100-at?

A Zapper K 100 két elektródája ellenkező végtagokon legyen (jobb kéz/bal kéz, jobb kéz/bal láb, bal kéz/jobb láb vagy jobb láb/bal láb).

A Zapperrel történő kezelés időterve

A Zapper rendszeres, napi 3×7 perces használat esetén vált be a leginkább. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a 3×7 perces kezeléssorozat a leghatásosabb, úgy, hogy a 7 perces kezelések között (kb.) 20 perces szünetek vannak. Így az első 7 perces kezelés után egy 20 perces szünet, ennek elteltével egy második 7 perces kezelés, majd ismét egy 20 perces szünet, végül egy harmadik 7 perces kezelés következik. A teljes kezelés így kb. 1 órán át tart, amelyet olvasással, tévézéssel vagy pihenéssel tölthetünk el. A 3×7 perces aktív szakaszok alatt fontos, hogy az elektródák jól érintkezzenek a testtel.

Figyelem!

A Zapper használata nem helyettesíti az orvosi kezelést! Az ezeken az oldalakon szereplő információk alapján nem lehet betegségeket diagnosztizálni vagy kezelni! Az itt található információk nem orvosi tanácsként vagy ahelyett szolgálnak, ilyen tanácsért forduljon orvosához. Mindenkinek magának, saját felelősségére kell eldöntenie, hogy az itt szereplő információk és javaslatok közül mit fogad el, és alkalmaz.