Akció!

Alander Baltosée

Jamilanda

4.790 Ft

Az ötvenes éveiben járó újságíró megbízást kap, hogy kikutassa, mi folyik azon a titokzatos vidéken, ami magát „felszabadított területnek” nevezi, és ahol állítólag összhangba került az önfenntartó, „ökoligens” életmódról szőtt álom a megélt valósággal, és kialakult egy megporosodott dogmáktól és régi mintáktól megtisztított élettér.
Valóban ennyire jóindulatú és szolidáris a jamilézek (ejtsd: dzsamilézek) közössége? Működhet egyáltalán egy közösség, melynek alapja a jóakarat, az elfogadás és a teremtés szeretete? Hát mégsem igaz, hogy az ember embernek farkasa?

Ökoligens életmód.

A szerző a legapróbb részletekre is odafigyelve írja le ebben a színes, lenyűgöző könyvben a felfedezését egy teljes mértékben ökológiai, művészi, pedagógiai, gazdaságilag fair, kézműves és spirituálisan egységben lévő régióról valahol Németország szívében. Alander Baltosée a közösségi létben szerzett több évtizedes tapasztalatait dolgozta fel ebben a könyvben, amely mélyen megérintheti az olvasót. Még a nehéz megéléseket is egy igen összetett, építő jellegű és bátorító vízióban fogalmazta meg úgy, hogy az inspiráció szinte kiárad és szikrázik a könyvből. Kívánjuk, hogy megannyi embert ösztönözzön arra a regény, hogy kilépjen a komfortzónájából, és együttes erővel teremtsen előremutató közösségi élettereket.
Alakítsuk át a világot egy valóban jótékony, mindenkit tápláló gyógyító térré, az Átalakulások Oázisává.

Készleten

Kategóriák: ,