Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Zappicator AG-1 (élelmiszerzapper)

46.500 Ft

A Zappicator egy zapper, ami Hulda Clark szerint energetizálja, tisztítja és méregteleníti a különböző élelmiszereket és használati eszközöket, illetve egyaránt elpusztít parazitapetéket és különböző stádiumú alakokat, baktériumokat, vírusokat, és semlegesíti például a PCB-ket, a benzolt, az azbesztet és az azo színezékeket. Más oldószereket azonban nem tud közömbösíteni, és semmilyen fémtől nem tudja megtisztítani a termékeket.

Készleten

Kategória:

Leírás

A Zappicator AG-1 két részből áll. Egy zapperből, ami pozítív négyszögjelet bocsát ki 1000 Hz-en és egy műanyag dobozból, melyben két hangszóró található. Erre a dobozra kell a tisztítandó termékeket tenni.

Élelmiszerek kezelése:

A fémedényben lévő élelmiszereket át kell tenni műanyag vagy üvegedénybe, a fémből lévő fedeleket pedig le kell venni a kezelés folyamán. Minden más élelmiszert az eredeti csomagolásában lehet a lapra helyezni, ha a megfelelő érintkezés garantált. Ne helyezzen a Zappicatorra semmi forrót, és semmi olyat, amit közvetlenül a hűtőszekrényből vett elő, vagy ami fagyott állapotban van.

Műanyag fogprotézisek:

A kivehető fogpótlásokat meg lehet keményíteni, hogy azok többé ne engedjenek ki magukból káros anyagokat (kivételt jelentenek a fémek).

Termékek:

Testápolószerek, kozmetikumok, fogkrémek, használati tárgyak, cumik, játékok, cigaretták és gyógyszerek is sterilizálhatók és méregteleníthetők a Zappicatorral.

Érdekelhetnek még…