Zappicator AG-1 (élelmiszerzapper)

46.500 Ft

A Zappicator egy zapper, ami Hulda Clark szerint energetizálja, tisztítja és méregteleníti a különböző élelmiszereket és használati eszközöket, illetve egyaránt elpusztít parazitapetéket és különböző stádiumú alakokat, baktériumokat, vírusokat, és semlegesíti például a PCB-ket, a benzolt, az azbesztet és az azo színezékeket. Más oldószereket azonban nem tud közömbösíteni, és semmilyen fémtől nem tudja megtisztítani a termékeket.

Csak 1 maradt készleten

Kategória:

Leírás

A Zappicator AG-1 két részből áll. Egy zapperből, ami pozítív négyszögjelet bocsát ki 1000 Hz-en és egy műanyag dobozból, melyben két hangszóró található. Erre a dobozra kell a tisztítandó termékeket tenni.

Élelmiszerek kezelése:

A fémedényben lévő élelmiszereket át kell tenni műanyag vagy üvegedénybe, a fémből lévő fedeleket pedig le kell venni a kezelés folyamán. Minden más élelmiszert az eredeti csomagolásában lehet a lapra helyezni, ha a megfelelő érintkezés garantált. Ne helyezzen a Zappicatorra semmi forrót, és semmi olyat, amit közvetlenül a hűtőszekrényből vett elő, vagy ami fagyott állapotban van.

Műanyag fogprotézisek:

A kivehető fogpótlásokat meg lehet keményíteni, hogy azok többé ne engedjenek ki magukból káros anyagokat (kivételt jelentenek a fémek).

Termékek:

Testápolószerek, kozmetikumok, fogkrémek, használati tárgyak, cumik, játékok, cigaretták és gyógyszerek is sterilizálhatók és méregteleníthetők a Zappicatorral.

Érdekelhetnek még…