Zafír Egynyári üröm DR (30 kapszula)

5.450 Ft

Egynyári Üröm, “Artemisia annua”, esetleg “Istenfű”. Sok néven ismert, de még több jótékony hatása van.

Leírás

Az egynyári üröm (Artemisia annua) egy régóta használt gyógynövény. Már a malária elleni küzdelemben is használták, manapság azonban inkább a rákos megbetegedések (leukémia, vastagbélrák, melanoma, mellrák, gégerák, hasnyálmirigy rák, emlőrák, prosztatarák, agyi daganatok, veserák) elleni harcban betöltött szerepe miatt figyeltek fel rá. Ezen kívül a vírusos, baktériumok okozta, illetve gombás fertőzéseket is megszüntetheti, gyulladáscsökkentés mellett.

Az “istenfűnek” is nevezett gyógynövényt már évezredek óta használják a kínai orvoslásban, ezért nem annyira meglepő, hogy Ázsiából származik.

Manapság viszont már Európában is termesztik ezt a kellemesen citrom illatú ürömfajt.
Nagyobb átütő figyelmet akkor kapott először ez a gyógynövény, amikor 2015-ben Tu Ju-ju kínai gyógyszerész felfedezte ezen keresztül a maláriaellenes hatóanyagot, az artemisinint, amiért orvostudományi Nobel-díjat kapott. A Washingtoni Egyetem kutatása megállapította, hogy bizonyos ráksejteket 1200-szor hatékonyabban pusztít el, mint a jelenlegi készítmények. Ezt az eredményt emberi sejttenyészeteken, illetve patkányokon való vizsgálatok alapján mérték. Összevetették ezen kívül, hogy hogyan befolyásolja az egészséges és a rákos sejteket, melynek végkimenetele azt mutatja, hogy a természetes gyógynövény összetevői minden egyes ép sejt mellett 12 ezer rosszindulatú sejtet semmisítenek meg. Tanulmányok igazolják, hogy az egynyári üröm hatása a vastartalommal arányosan fokozódik, amely az ilyen káros sejtekkel folytatott harcban kiemelkedő fontosságú, mivel ezeknek igen magas a vastartalmuk. Így válnak gyakorlatilag a megsemmisítés célpontjává.

A flakon tartalma: 30 db 200 mg beltartalmú, bélben oldódó DR kapszulát tartalmaz, melynek a normál kapszulához viszonyítva 4x hatékonyabb a felszívódása.

Összetétel: Egynyári üröm (Artemisia annua), növényi zselatin kapszula

Hatásai, alkalmazása: Gomba-, baktérium-, vírusölő, gyulladáscsökkentő és a sejtburjánzás növekedésének megakadályozásánál.
Legyengült immunrendszernél, vírusos, megfázásos megbetegedések esetén és emésztőrendszeri gyulladásoknál.

Adagolás: 

  • Prevencióként 1-2×1 kapszula naponta.
  • Tartós szedés esetén 1×1 kapszula naponta.
  • Komolyabb probléma esetén keresse fel szaktanácsadónkat! Ő bővebb információval tud szolgálni a betegségek elleni küzdelemről. Készséggel állunk rendelkezésére a tájékoztató alján található weboldalon és telefonszámon.

Minőségét megőrzi: Minimum 2 évig

Tárolása hűtést nem igényel, de hűvös helyen, gyermekektől elzárva tartandó.

Származási hely: EU

Az egynyári üröm porkapszula kizárólag természetes, gondosan ellenőrzött alapanyagból készült, mindenféle tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül.

FIGYELMEZTETÉS!
A termék fogyasztása nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot, mely meghatározza életünk minőségét.

A javasolt napi adagot ne lépje túl!
Paleolit diétához alkalmas.