Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Vízben oldódó kava-kava kivonat, 30 ml

19.450 Ft

A “NANO KAVA-KAVA” az American Shaman saját tulajdonú nanotechnológiájával készül. A kutatások szerint a nanotechnológiával lecsökkentett molekulaméretű termék biológiailag jobban elérhető a szervezet számára, sokkal gyorsabban felszívódik, és hatása hosszabb ideig tart. Ősi idők óta a dél-csendes-óceáni kultúrák a kavát használják gyógyászati, vallási, politikai, kulturális és társadalmi célokra. Relaxáljon, és élvezze a kava-kava egyedülálló hatásait!

Kategóriák: ,

Leírás

Amerikai termék: a “NANO KAVA-KAVA” az American Shaman saját tulajdonú nanotechnológiájával készül. A kutatások szerint a nanotechnológiával lecsökkentett molekulaméretű termék biológiailag jobban elérhető a szervezet számára, sokkal gyorsabban felszívódik, és hatása hosszabb ideig tart. Ősi idők óta a dél-csendes-óceáni kultúrák a kavát használják gyógyászati, vallási, politikai, kulturális és társadalmi célokra. Relaxáljon, és élvezze a kava-kava egyedülálló hatásait!

Kiszerelés: 3000 mg kavalakton/üveg - 30 ml/üveg

Napi mennyiség: 1 ml egy alkalommal (ne lépje túl!), cseppentse a nyelv alá vagy italba.

Összetevők: fordított ozmózissal tisztított víz, kavagyökér, CO2-kivonat, szaponin, aszkorbinsav.

FIGYELMEZTETÉS: szedésekor ne vezessen gépkocsit vagy gépeket, és ne igyon alkoholt!