Akció!

Jonathan Hancock

Turbózd fel a memóriádat

Technikák és gyakorlatok, hogy szinte mindenre emlékezhess

Original price was: 4.990 Ft.Current price is: 4.250 Ft.

Több mint 50 különböző memóriafejlesztő gyakorlat, hogy könnyedén, játékosan és kreatívan emlékezz mindenre! Fejleszd a memóriád hatékony eszközzé, fedezd fel, milyen nagy segítséget nyújt a mindennapokban és kitűzött céljaid elérésében.

Az elismert memóriakutató, Jonathan Hancock sikerbiztos gyakorlatainak köszönhetően bármilyen információt pillanatok alatt előhívhatsz a memóriádból.
– Képzelőerőd segítségével alkoss rendszereket, hogy könnyen emlékezz a részletekre.

– Készíts mentális cédulákat, így egyben elraktározhatod a szükséges információkat.
– Jegyezz meg könnyedén neveket, arcokat, dátumokat, bevásárló listákat, útvonalakat, idegen nyelveket, prezentációkat és mindent, amire csak szükséged lehet.

– Légy a kártya- és a társasjátékok bajnoka!
– Ismerd meg, hogyan változik a memóriád az idő múlásával, és mit tudsz tenni azért, hogy bármely életkorban egészséges és friss elméd legyen.

– Tudd meg, hogyan érheted el, hogy felfigyeljenek és emlékezzenek rád.Memóriádat az egyes fejezetekben található ötletes játékokkal és gyakorlatokkal tesztelheted. Ragyogó emlékezőtehetségeddel nem csak barátaidat, de munkatársaidat is elkápráztathatod! A memóriád fenomenális. Minden nap minden másodpercében csodákat művel!

Csak 2 maradt készleten

Kategóriák: ,