Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Akció!

Pap Judit

Ezerízű vegán konyha

2.990 Ft 2.545 Ft

Manapság már számtalan szakácskönyv közül választhatnak, akik úgy döntenek, szívesen elhagynák az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását és kipróbálnák az íz- és színvilágában oly gazdag vegán konyha kínálatát. Az azonban kevés vegán szakácskönyvről állítható, hogy akár egyik napról a másikra nekiugorhatunk a recepteknek, mert minden hozzávalót beszerezhetünk egy átlagos élelmiszerboltban.
Az Ezerízű vegán konyha valóban ilyen recepteket kínál – a szendvicskrémektől indítva a salátákon és a leveseken át a főételekig és persze a desszertekig -, vagyis sok-sok olyan egészséges növényi alapú ételt, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet mindennemű szakács-előképzettség és bonyolult eszközök vagy költséges extra alapanyagok nélkül.
Pap Judit receptjeinek zöme nagyon közel áll a hagyományos magyar gasztronómiai ízléshez, csak éppen egészségesebb, könnyebben emészthető és természetesen kevésbé hizlaló formában. Valljuk be, sokan nehezen tudnának elszakadni egy igazi magyaros brassói aprópecsenyétől vagy egy hortobágyi palacsintától – nem is kell! A szerző ezeket a tradicionális hazai ételeket is megújította, így bárki élvezheti a megszokott, szívéhez közel álló ízeket, de egészségesebb és az állatokat is tiszteletben tartó formában, ugyanis semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. A receptek roppant egyszerűen elkészíthetők a tápláló, vitaminokban és rostokban gazdag alapanyagokból, Deél Attila étvágygerjesztő fotói pedig a fogások azonnali kipróbálására sarkallják az olvasót.

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Manapság már számtalan szakácskönyv közül választhatnak, akik úgy döntenek, szívesen elhagynák az állati eredetű élelmiszerek fogyasztását és kipróbálnák az íz- és színvilágában oly gazdag vegán konyha kínálatát. Az azonban kevés vegán szakácskönyvről állítható, hogy akár egyik napról a másikra nekiugorhatunk a recepteknek, mert minden hozzávalót beszerezhetünk egy átlagos élelmiszerboltban.
Az Ezerízű vegán konyha valóban ilyen recepteket kínál - a szendvicskrémektől indítva a salátákon és a leveseken át a főételekig és persze a desszertekig -, vagyis sok-sok olyan egészséges növényi alapú ételt, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet mindennemű szakács-előképzettség és bonyolult eszközök vagy költséges extra alapanyagok nélkül.
Pap Judit receptjeinek zöme nagyon közel áll a hagyományos magyar gasztronómiai ízléshez, csak éppen egészségesebb, könnyebben emészthető és természetesen kevésbé hizlaló formában. Valljuk be, sokan nehezen tudnának elszakadni egy igazi magyaros brassói aprópecsenyétől vagy egy hortobágyi palacsintától - nem is kell! A szerző ezeket a tradicionális hazai ételeket is megújította, így bárki élvezheti a megszokott, szívéhez közel álló ízeket, de egészségesebb és az állatokat is tiszteletben tartó formában, ugyanis semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak. A receptek roppant egyszerűen elkészíthetők a tápláló, vitaminokban és rostokban gazdag alapanyagokból, Deél Attila étvágygerjesztő fotói pedig a fogások azonnali kipróbálására sarkallják az olvasót.