Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

CBD-olaj 30 ml, 500 mg

8.900 Ft

Nagy tisztaságú CBD-olaj (kivonat)

Elfogyott

Kategóriák: ,

Leírás

Nagy tisztaságú CBD-olaj (kivonat)

500 mg, nagy tisztaságú bio/organikus CBD-kivonat 30 ml kender- és szőlőmagolajban feloldva a világ legnagyobb CBD-olaj gyártójától. A legjobb ár/mg (hatóanyag) garancia mellett Ön még értékes szőlőmag olajhoz is jut, mely számos pozitív élettani hatással rendelkező tulajdonsága mellett stabilabb kémiai szerkezetet ad a CBD-olajnak, illetve lágyít a kender sajátos, tömény, kesernyés növényi ízén, ezért gyermekek és ízérzékeny felnőttek számára is jól tolerálható, kellemes ízvilágú terméket kapunk. Az USA medical CBD-olaj prémium minőségű, THC-mentes, 100%-ban az USA-ban termesztett bio/organikus kenderből készült kenderolaj-kivonat. Egy üvegcse tartalma akár 1-2 hónapig is elég lehet, egyéntől és állapottól függően. A szabadalmaztatott technológiával készült tinktúra felszívódása jóval hatékonyabb lehet mint a hagyományosé, ez a termék minden tekintetben az egyik legkorszerűbb kivonat a jelenleg elérhető CBD-olajok között. Minden kenderolaj-kivonatot CO2 extrakcióval dolgoznak fel, a minőséget, tisztaságot és hatékonyságot egy harmadik fél akkreditált laboratóriumában tesztelték. Biztonságos, garantált eredetű termék OGYÉI regisztrációval azoknak, akiknek az egészség az első. Amennyiben drogmentes, 0.00% THC tartalmú terméket szeretne, válassza a USA medical termékeit. MADE IN USA