Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

CBD-drazsé, 750 mg, 30 db/doboz – kapszulánként 25 mg CBD

13.900 Ft

Nagy tisztaságú CBD-olaj (kapszula) – 30 db/doboz, azaz kapszulánként 25 mg CBD

(OGYÉI Notifikációs Szám – 21881/2019)

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

NANO-emulziós CBD-olaj (kapszula) - 30 db/doboz, azaz kapszulánként 25 mg CBD

750 mg, nagy tisztaságú bio/organikus CBD-kivonat a világ legnagyobb CBD olaj gyártójától. Az USA Medical NANO-emulziós CBD-kapszulája prémium minőségű, 100% USA-ban termesztett bio/organikus kenderből készült kenderolaj kivonat. Akár 1-2 hónapig is elég lehet, egyéntől és állapottól függően. A szabadalmaztatott NANO-technológiás eljárással készült tinktúra felszívódása jóval hatékonyabb lehet, mint a hagyományosé (biohasznosulása akár a négyszerese is lehet a nyelv alá cseppentős olajhoz képest), minden tekintetben az egyik legkorszerűbb kivonat a jelenleg elérhető CBD-termékek között. Minden kenderolaj-kivonatotj CO2 extrakcióval dolgoznak fel, a minőséget, tisztaságot és hatékonyságot egy harmadik fél akkreditált laboratóriumában tesztelték. Biztonságos, garantált eredetű, prémium termék OGYÉI regisztrációval azoknak, akiknek az egészség az első. Amennyiben, 0,00% THC-tartalmú terméket szeretne, válassza a USA medical termékeit. MADE IN USA