Pharma Nord Bio-Glukozamin (60 tabletta)

4.990 Ft

Minőségi glükozamin étrend-kiegészítő

Glükózamin-szulfát C-vitaminnal. A C-vitamin a kollagénképzésen keresztűl hozzájárul a porc normál állapotának fenntartásához.

Leírás

Tápanyag 1 tablettában: NRV*
Glukozamin-szulfát 400 mg **
C-vitamin 20 mg 25%

* NRV: Táplálkozási referenciaérték felnőtteknek.
** NRV: Nincs megállapítva.

Az ízület természetes alkotórésze

Mi is a glükózamin?

A glükózamin egy természetes aminocukorféleség, mely alkotóeleme az ízületi porc állománynak és részt vesz az ízületi folyadék képzésében.

A C-vitamin az ízületi porcállomány és csontok kollagénképzéséhez fontos anyag.

Miért szedjünk Bio-Glukozamin-t?

Szervezetünk csak akkor képes erősíteni és megtartani az ízületek épségét, ha kellő mennyiségű építőanyag van jelen a szervezetben. Az emberi szervezet képes önmaga is a glükózamin előállítására, de csekély mennyiségben.

Szervezetünk szintén képes hasznosítani külső forrásból is a glükózamint, melyhez az étrendből, vagy az étrend-kiegészítők szedésével jut hozzá. Ez különösen fontos az idősebbeknek, akiknek az ízületeik már hajlamosak a kopásra és degenerációra.

A Bio-Glükózamin a glükózamint glükózmin-szulfát formájában tartalmazza, ami biztosítja a jó felszívódást kén molekulához kötődve.

Nyomon követhető alapanyagok

A Bio-Gluoózaminban található glükózamin-szulfátot rákok és kagylók páncéljából nyerik. Minden nyersanyag 100%-ban mélytengeri rákoktól származik, nem tenyésztett garnélarákok páncéljából nyerik.