Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

Akció!

Bak Hajnalka - Marton Jó. Ferenc

A teremtés gyakorlata

Kézikönyv a teremtéshez

2.900 Ft 2.320 Ft

Mára már sokféle tudás kiszabadult arról, hogy “gondolattal teremtünk”, csak többnyire nem így figyelünk a gondolatainkra. Már korlátlanul lehet növekedni, vagy a legmagasabb tudatosságú “személyek” gyakorlatából átvenni, illetve, szeretetalapú kultúrát felépíteni.
Ez a “szép globalizáció” (nice globalization) trendje, hiszen ami ma kivételes és szórványos, az holnap délelőtt tudomány, délutánra már a mindennapi élet része. A könyv a gondolkodásunk és életvitelünk tudatos áthangolásához ad részletes gyakorlati útmutatást, illetve, szemléleti hátteret.
„Amikor a változás szele fúj, egyesek védőfalakat építenek, mások szélmalmokat és vitorláshajókat.”

Készleten

Kategóriák: ,

További információk

Méretek 173 × 10 × 248 cm