Te is problémákkal küszködsz?

20 évvel ezelőtt több komoly betegségem is volt, a lelkem pedig szenvedett, ezért felkutattam és összeállítottam azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a saját kezembe tudtam venni az irányítást mind a testi, mind a lelki problémáim felett. Amint pedig megtaláltam a valóban működő gyógymódokat, elkezdtem mások számára is hozzáférhetővé tenni azokat könyvek formájában vagy előadások tartásával országszerte.

Próbáld ki te is azokat az eljárásokat, amelyek nekem, majd később nagyon sok más embernek is segítettek, és amelyeket itt kínálunk neked. A gyógyítással kapcsolatos könyveinkben lévő információkkal csak nyerhetsz: egészséget, normális, szeretetalapú emberi kapcsolatokat, nyugalmat, belső békét, örömöket, boldogságot.

Bízz magadban és a természetben, és támaszkodj a könyveinkben lévő kipróbált tudásokra!

Szeretettel:
Cserkúthy Balázs

 

Gyógyulástörténetek

Töltsd le az alábbi képre kattintva az alábbi kiadványukat, melyben A Gyógyító Kód című könyvünkben leírt módszer segítségével elért gyógyulástörténeteket gyűjtöttük össze. Ezeket a sikereket magyar olvasóink osztották meg velünk. Merítsd belőlük Te is inspirációt.

KARÁCSONYI AKCIÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐINKRE

Akció 2020. december 13-a éjfélig:

Az étrend-kiegészítők árából 1 db megrendelése esetén 5%, 2 vagy annál több db megrendelése esetén pedig 10% kedvezményt adunk.

AZ AKCIÓBÓL HÁTRALÉVŐ IDŐ

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Állandó kedvezményeink:

Könyveinket a bolti árnál 20-50%-kal olcsóbban vásárolhatod meg tőlünk.

Bármelyik Zapper készülék megrendelése esetén a szállítás INGYENES (csak Magyarországon belül!).