Egyéni tanácsadás

Te is úgy érzed, hogy lehetne jobb az életed? Hogy lehetnél egészségesebb, boldogabb, sikeresebb?

Tudtad, hogy a különböző önsegítő módszerek csak az emberek nagyjából 3%-ánál járnak eredménnyel? Látsz-e annyi egészséges, boldog és sikeres embert, mint ahányan az ezekkel a témákkal kapcsolatos könyveket elolvasták?

Valószínűleg te is rengeteg eljárást és technikát kipróbáltál már, hogy rendbe tedd az életed különböző területeit, hogy megvalósítsd az álmaid. Sokan vagyunk így. De ha elérted volna a kívánt eredményeket, akkor most bizonyára nem olvasnád ezeket a sorokat. A „pozitív” gondolkozás évtizedek óta tartó sulykolása és alkalmazása közel sem hozott olyan eredményt, mint azt reméltük. Jól hangzik, csak alig működik. Hamarosan megtudhatod, miért vallottak kudarcot eddigi próbálkozásaid életed jobbá tételére.

Miért foglalkozom a sok módszer közül pont a kódokkal?

Mert nekem ez vált be a legjobban. Nagyon könnyen és gyorsan megtanulható, rendkívül egyszerűen alkalmazható. 15 évvel ezelőtt hálából kezdtem el természetgyógyászattal kapcsolatos könyveket kiadni, illetve a különböző alternatív eljárásokkal megismerkedni. Ekkor volt ugyanis, hogy több évnyi szenvedés és nagyon komoly fizikai fájdalmak közepette ráleltem Hulda R. Clark terápiájára. Miután ennek segítségével nagyon gyorsan meggyógyítottam magam több megbetegedésből is, elkezdtem utánajárni más lehetőségeknek, gyógymódoknak.

Sok eljárást kipróbáltam, amelyek egy ideig valóban működtek is, de tartós eredményt nem hoztak. Ez így ment egészen addig, míg 6 évvel ezelőtt rá nem bukkantam A Gyógyító Kódra, majd néhány évvel azután A Szeretetkódra. Azóta is ezeknél a módszereknél maradtam, mert egyedül ezeknél tapasztaltam azt, hogy ha az életem egy területét rendbe teszem, akkor az úgy is marad, nincsenek a korábban más eljárásoknál tapasztalt visszaesések. Azaz az elért gyógyulási eredmények rögzülnek.

Számomra (és a visszajelzések alapján sok más kereső ember számára is) a kódok voltak a hiányzó láncszem, ezzel vált teljessé a „kirakós.” Azóta sem találtam egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb módszert.

Ez egy olyan csoda, amit mindenkinek meg kellene tapasztalnia. Azért képviselem ezt az eljárást, mert nekem is segített, és a megszerzett tapasztalataim révén szeretnék másokon is segíteni.

2015-2016-ban Magyarországról elsőként elvégeztem az amerikai “A Gyógyító Kód Coach/Practitioner”-képzést, aminek a lényege, hogy egyéni konzultációk keretein belül most már hivatalosan is oktat(hat)om A Gyógyító Kód személyre szabott alkalmazását.

(A képzés neve: Certified Healing Codes Coach/Practitioners (CHCP), http://thehealingcodes.com/meet-practitioners/ – itt felülről kb. a 20. kép ábrázol engem. Az egész világon nagyjából 100 ilyen coach van – hatalmas ajándék volt számomra az élettől, hogy együtt dolgozhattam ezekkel a kiváló szakemberekkel az elmúlt 2 évben.)

Miről szól az egyéni konzultáció, mik a személyre szabott kódok?

Az egyéni konzultáció során az adott kérdésedre/helyzetedre/gondodra kapsz tőlem egy személyre szabott kódot, amivel még mélyebbre lehet menni és az ott rögzült elakadásokat feloldani, mint a könyvben lévő Univerzális Gyógyító Kóddal (bár már az a 6 perces kód is rengeteg embernek tette jobbá az életét). Ezek a speciális kódok neked és csak erre a bizonyos megoldatlan témára/helyzetre szólnak, ezeket nem tudod olyan általánosan használni, mint a könyvben ismertetett kódot. Segítségükkel viszont sokkal hatékonyabban lehet el- és megtalálni, illetve feloldani a blokkjaid, hogy (abbahagyd végre önmagad szabotálását és) elindulj a változás útján.

Megtanítalak a képzelőerőd helyes használatára, illetve összeállítok neked olyan megerősítő mondatokat, amelyek segítenek céljaid elérésében, és egészségtelen meggyőződéseid, hiedelmeid eltüntetésében.

Tüntesd el a szenvedéseid, élj végre egy olyan életet, ami jár neked! Gyere ki a félelemalapú programozottságodból, és gyógyítsd meg magad a kódok segítségével. Cseréld ki a rossz, téged korlátozó programokat és hiedelmeket jókra, a félelmeket szeretetre. Mindez hamarabb lehetséges, mint gondolnád!

A konzultációkat leginkább telefonon és Skype-on keresztül tartom. Mivel A Gyógyító Kód egy öngyógyító eljárás, ezért nem feltétlenül szükséges a személyes találkozó. Ha mindenképp szemtől szemben szeretnél velem találkozni, akkor természetesen arra is van lehetőség.  A tanácsadás során megtanítalak arra, hogy hogyan végezd jól az eljárást, úgy, hogy mielőbb elérd a kívánt változást az életed szinte bármely területén. Ez lehet az egészséged, illetve a kapcsolataiddal, az anyagiakkal vagy a sikerrel kapcsolatos kérdés egyaránt.

Az általam alkalmazott látásmód megértésével jóval nagyobb esélyed lesz arra, hogy megvalósítsd céljaid. Bármit jelentsen is számodra a siker – anyagi fellendülést, szakmai előmenetelt, tökéletes egészséget vagy boldog kapcsolatokat –, segítek neked abban, hogy elérd, amit szeretnél.

Olyan eszközöket mutatok meg neked, amelyekkel jóval nagyobb eséllyel tudod elérni a kívánt változást az életedben. Ezek a tudások az utóbbi 25 évben kerültek felszínre, és még a segítő foglalkozásúak nagy része számára is ismeretlenek.

A konzultáció során rengeteg hasznos és értékes információt és gyakorlati módszert adok a kezedbe, melyek alapjaiban változtatják majd meg a szemléletmódod. Ezek az egyedülálló eszközök segítségedre lesznek abban, hogy azt az életet élhesd, amire mindig is vágytál, hiszen neked is járhat az, amit elképzeltél magadnak: lehetsz sikeres, egészséges, boldog. Minderre úgy van a legnagyobb esélyed, ha nem az akaraterőddel, hanem másképp állsz neki az általad elérni kívánt célok megvalósításához. Megmutatom neked, hogyan lehetsz boldog és sikeres az élet minden területén ezeknek a módszereknek az elsajátítása révén.

A konzultációk árai:

A választható időtartamok, illetve csomagok a következők. Első alkalommal az 1 (ez a legnépszerűbb) vagy 1,5 órás konzultációt javaslom, utána – ahogy egyre jártasabb leszel a kódokban – tapasztalataim szerint elegendőek a rövidebb, 30 perces beszélgetések is.

Fontos: sokaknak elég mindössze egy egyórás konzultáció is, mert annyira hatékonyak ezek az egyéni tanácsadások, hogy egyszerűen nincs szükség több alkalomra. Aminek én nagyon örülök (a bankszámlám/pénztárcám kevésbé…), hiszen az a célom, hogy minél több embernek tudjak gyorsan, hatékonyan segíteni. (A fizetés egyébként nagyon egyszerű: átutalással vagy készpénzbefizetéssel az Erste Banknál vezetett magyarországi bankszámlámra, aminek az adatait a konzultáció után küldöm.)

Árak:

1,5 óra: 12 000 Ft
1 óra: 10 000 Ft (ez a legnépszerűbb)
30 perc: 6 000 Ft

Egy további lehetőség: Mini konzultáció (15-20 perc): 3000 Ft – csak olyanoknak, akik már jól ismerik a kódokat, A Gyógyító Kód című könyvet. Nekik akár ennyi idő is elég lehet ahhoz, hogy tisztázzuk a kérdéseiket. A mini konzultáció után is kapsz tőlem e-mailben megerősítő mondatokat és egyéni kéztartásokat.

Választhatod a kedvezményes csomagom is: 4 alkalom, amelyből az első 1-1,5 órás, a többi három pedig 30 percig tart. A csomag ára mindössze 20 000 Ft (28 000 Ft helyett!).

Neked mindössze annyi a dolgod, hogy alkalmazd magadon a konzultáció(i)nk során elsajátított eljárásokat. Ezek a hatékony gyakorlatok eddig világszerte rengeteg embernek helyezték új alapokra az életét, illetve segítették őket álmaik megvalósításában. Természetes és rendszerszintű változást fogsz tapasztalni, ha az elméd és az akaraterőd helyett jóval hatékonyabb erőforrásokat használsz a céljaid elérésére. Éld végre azt az életet, amire vágysz, belső békében, nyugalomban, a jelenben és szeretetben.

Klienseim már tudják, hogy lassan egy éve Ázsiába költöztem, életem következő feladataként/kihívásaként most a Fülöp-szigeteken népszerűsítem A Gyógyító Kódot és A Szeretetkódot. Itt 100 millió ember él, elkél itt is a segítség. Én pedig arra jutottam, hogy bármennyire is szeretem Magyarországot, de mindenhol az emberiséget és az életet szolgálom, országhatárok nélkül.

Emiatt jelenleg leginkább Skype-on, Viberen, Facebook Messengeren vagy ritkán “sima” vonalas vagy mobiltelefonon keresztül tartom a konzultációkat. Általában magyar idő szerint 0:00-15:00 óra között tudunk beszélni (akár hétvégén is), de néha később is meg tudom ezt oldani. (A magyar és az itteni időzóna közötti eltérés 6 óra, itt ennyivel van több. Ami Magyarországon pl. 10:00 óra, az itt 16:00.)

Bármelyik konzultációs lehetőséget választod is, biztos lehetsz benne, hogy mindent megteszek azért, hogy elérd a kívánt változást az életedben, hiszen azért dolgozom a kódokkal immár 7. éve, hogy minél több embernek segítsek nyugodttá, egészségessé és kiegyensúlyozottá válni.

Szeretném, ha a segítségemmel te is megtapasztalnád a belső béke és nyugalom érzését, hiszen ha megszűnsz aggódni (ami ugye öregít, aggá tesz…), félni és stresszelni, akkor nyugodttá válsz, átjár a belső béke, illetve beindulnak szervezetedben az öngyógyító mechanizmusok. És ekkor kezdődik az igazi, egészséges, kiegyensúlyozott és boldog élet…

Én ehhez szeretnék neked segítséget nyújtani.

(Eddig többek között a következő problémákra sikerült a klienseimmel megoldást találnunk: különböző fóbiák, asztma, candidafertőzés, fülcsengés, krónikus fáradtság, influenza, prosztataproblémák, magas vérnyomás, fogfájás, fejfájás, depresszió, kényszerbetegség, pánikbetegség, gyász, reflux, felépülés sérülésekből és műtétek után, megbocsátásra való képtelenség, szexuális erőszakból visszamaradt traumák.)

Ha úgy érzed, hogy elakadtál valahol, és segítségre van szükséged, írj nekem bátran, és vedd igénybe a segítségem. Kérj e-mailben időpontot egy személyes konzultációra: leviter@leviter.hu

Szeretettel:

Cserkúthy Balázs

↓   ↓   ↓

Így tudod felvenni velem a kapcsolatot:

Telefon: +36 30 2380122
Skype: balazssurany
Facebook Messenger: Cserkúthy Balázs
WhatsApp, Viber: +639166831971